Zet jezelf op een authentieke manier neer om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Je weet het belang van jezelf online zichtbaar maken....maar waar te beginnen. Je realiseert je dat de aankoopbeslissingen van mensen sterk gebaseerd zijn op wat ze op internet zien. Dus zichtbaar zijn en jezelf laten zien is cruciaal voor de toekomstige opbouw van je bedrijf. Mijn foto's laten je zien wie je bent; en wie jij laat aan de wereld zie dat je er bent.

 

Betrouwbaarheid, authenticiteit en liefde voor je vak

Je wilt graag goede foto's die vertolken waar je onderneming voor staat en wat de klanten van je bedrijf kunnen verwachten. Beelden die onderscheidend zijn en jouw authenticiteit weergeven. Je vindt het fijn te werken met een fotograaf die snapt waarnaar je streeft, met je meedenkt en met ideeën komt. Ik vind het belangrijk om op een prettige manier samen te werken en beelden te maken met meerwaarde. De liefde die je hebt voor je vak, heb ik voor mijn vak, de fotografie. Met de gesprekken die we hebben, krijg ik een beeld van wie je als ondernemer bent, wat je wilt uitstralen en welke boodschap je de wereld in wilt brengen. Het vraagt samenwerking en wederzijds vertrouwen. 

We gaan van te voren met elkaar in gesprek en brengen in kaart wat je wensen zijn. Ik kan de gehele of gedeeltelijke coördinatie van een fotoproductie voor mijn rekening nemen. Ik heb een team beschikbaar bestaande uit een visagist, haarstylist, stylist, videomaker en ik heb een bestand met gave fotolocaties. Als je wilt organiseer ik de hele fotografieproductie van het begin tot het einde. Over mijn ervaring op dit gebied kan ik je in een persoonlijk gesprek meer vertellen. Mijn twee fotostudio's in Utrecht en Rotterdam bieden heel veel mogelijkheden. Wil je de foto's op een speciale locatie ergens in Nederland of in het buitenland dan vind ik het fantastisch om te reizen voor zo'n fotoshoot.  

De foto's kunnen gebruikt worden voor je website, een boek, een e-book, een brochure en andere communicatie-uitingen.

 

"Ik help je met het maken, zien en geloven in de beste versie van jezelf door middel van foto's."

 

Profielfoto's en headshots

Wat een foto voor je doet....Een eerste indruk maak je maar één keer. Dat doe je dus het liefst meteen heel goed. De mensen waar je mee werkt kiezen niet je product of dienst maar kiezen voor jou als persoon. Jij bent anders dan je collega's en dat laat je zien. Ik houd van sterke portretten die je persoonlijkheid onderstrepen. Spontaniteit en eigenheid zijn de key! Beelden die de uniekheid van jou laten zien. Jouw eerste indruk zal een onvergetelijke worden. En ik weet het, er is altijd wat op jezelf aan te merken. Maar daar help ik je tijdens de shoot overheen. Door poses voor te doen en je te begeleiden tijdens het fotograferen zul je er echt plezier in krijgen en verteld staan van jezelf. Je zelfvertrouwen krijgt een boost. Be proud, show it off.

Speciaal hiervoor heb ik de speciale business fotoshootdagen, die ik van te voren aankondig. Je kunt een serie headshots laten maken met verschillende variaties. Een profielfotoshoot is inclusief een digitale foto naar keuze in webresolutie (zonder watermerk). Tijdens de 20 minuten durende fotoshoot kun je halverwege een keer van jasje of blouse verwisselen. Ook wisselen we verschillende poses af en hierin wordt je door mij begeleid. De investering voor de fotografie inclusief een digitaal bestand in webformaat bedraagt 67,-. 

 

Personal Branding Fotoshoot

Stel je voor dat je persoonlijke merkfoto's hebt die de beste versie van jou laten zien en je boodschap op een natuurlijke, echte en menselijke manier overbrengt… Personal branding is een combinatie van twee dingen die op elkaar inwerken:

  • Wie je bent / wie je wilt zijn (intern)
  • Wie je de wereld laat zien dat je bent (extern)

Intern is een manier van voelen, geloven en zijn. Extern is: jouw interne gebieden vertaald in iets visueels. Je personal branding fotoshoot omvat een planningssessie waarin we zowel de interne als externe aspecten van je 'persoonlijke merk' bespreken. Het gaat er bij deze fotografie om je karakter als ondernemer en je toegevoegde waarde voor de klant in beeld te vangen.

Maar hoe wil ik mijn 'persoonlijke merk' eruit laten zien, vraag je jezelf misschien af? Ik geloof dat ondernemers best weten hoe ze eruit willen zien, ze hebben alleen moeite om het te beschrijven of te visualiseren. We zullen een reeks eenvoudige vragen en oefeningen doornemen om de look, stijl en visuele boodschap van je personal branding voor je fotoshoot te verduidelijken en te stroomlijnen. Na de opname zie je dat beeld via je foto's gereflecteerd. 

Hoe werkt het verder? Je personal branding-sessie omvat professionele visagie en haarstyling en de fotoshoot. In het geheel duurt dit 2,5 tot 5 uur, afhankelijk van het gekozen pakket. We plannen een paar 'looks' van te voren en het is mogelijk om een paar keer van outfit te wisselen gedurende de fotoshoot. We plannen voor de shoot welke achtergrond, licht of donker, we gaan gebruiken en stemmen het af met je kleding. We beginnen bijvoorbeeld met de lichtste van je 'looks', en bouwen dan verder naar je meer dramatische 'looks'. 

Waar vindt de shoot plaats? De meeste mensen schooten in mijn studio (Utrecht of Rotterdam). Maar we kunnen je fotoshoot zeker op jouw favoriete locatie doen. Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën! Afhankelijk van de locatie die je kiest, kunnen er reiskosten in rekening worden gebracht. Neem contact met mij op en ik laat het je weten. 

Een week na de fotoshoot ontvang je in een online Gallery de pre view van de opnames. Je kunt hieruit de beelden selecteren die je wilt gaan gebruiken. In de Personal Branding Guide krijg je veel tips over het poseren voor een foto en wat te dragen. In deze gids staan de pakketten die ik aanbied. De pakketten zijn vanaf 497,- voor de fotoshoot inclusief de pre-fotoshoot call, advisering, make-up, haarstyling en de afgesproken hoeveelheid foto's in hoge resolutie. Wil je de Guide met alle informatie ontvangen? Stuur me dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

 

Bedrijfsfoto's op locatie

Als je een bedrijf hebt of voor een bedrijf werkt met meerdere medewerkers dan wil je een goede presentatie neerzetten van de organisatie. Je vindt het belangrijk dat de serie portretten dezelfde look & feel hebben. Voor het shooten van een serie portretten kom ik bij je bedrijf op locatie. Portretten zijn één ding, maar portretten en beelden die aansluiten bij jouw bedrijf zijn een heel ander verhaal. Tijdens een bedrijfsfotosessie gaan wij samen aan de slag voor jouw bedrijf en zakelijke uitstraling. We gaan in gesprek over wie je bent als bedrijf, wat je uit wil stralen met je bedrijf en kijken naar het doel waarvoor de foto's worden geschoten. Ook kijken we of je meer nodig hebt dan alleen portretten. Denk aan sfeerbeelden voor de website, een beeldbank voor je sociale media, of werk dat in een online magazine geplaatst kan worden. Ook bespreken we onder andere welke kleding en uitstraling het beste passen binnen het concept van jouw bedrijf. Mocht je dat willen dan kan ik de styling verzorgen, van kleding of items voor de sfeerbeelden. De mogelijkheden zijn groot!

Laat de foto's een substantieel deel van jouw werk doen! Je doelgroep raken, prikkelen, inspireren, informeren en transformeren. Ik doe graag met je mee. Wij kunnen gaan werken voor een business fotoshoot zoals net beschreven maar....een beeldbibliotheek of beeldbank aanleggen zou jou ook enorm veel vrijheid geven. Als je elke maand kan putten aan een verse lading prachtige afbeeldingen, hoe fijn is dat! Hoe we dit vorm geven, vertel ik je graag in een persoonlijk gesprek. Om je een idee te geven: Al vanaf een kleine investering van 97,- per maand is mijn beeldbankfotografie in te zetten, waarbij je het hele jaar door gevoed wordt met nieuwe sprankelende opnames. Jij weet zeker dat je nooit misgrijpt met voortreffelijk beeldmateriaal.

Je begrijpt het; Het gaat hier om een persoonlijke benadering. Voor het meedenken kun je contact met mij opnemen. Stuur een mail naar mijn e-mailadres via deze link of bel me op 06 55161495. Je ontvang dan informatie over de mogelijkheden en de kosten.

 

Event en theaterfotografie

Wanneer je als bedrijf een event organiseert geef je veel geld uit aan locatie, catering, licht en geluid. Om je klanten, bezoekers en stake holders mooie herinneringen te geven aan dit event zijn kwalitatief goede foto’s een must. Door de foto’s naderhand te delen kun je een nieuw contactmoment creëren en de binding met je bedrijf vergroten. Daarnaast speelt event fotografie een belangrijke rol in de marketing voor aankomende events. Kortom, event fotografie is minstens zo belangrijk als een mooie locatie of goede cateraar. De foto's zijn ten slotte het visitekaartje van je bedrijf.

In de praktijk betekent het fotograferen van events werken in complexe lichtomstandigheden. Niet alleen vanwege de wisselende kleurtemperatuur, maar ook omdat videoregistratie het flitsen doorgaans onmogelijk of in ieder geval ongewenst maakt. Daarom is het inhuren van een professioneel fotograaf essentieel. Met mijn dienstverlening ben je verzekerd van een fotograaf die werkt met de nieuwste en juiste apparatuur om in de donkere omstandigheden te fotograferen.

Hetzelfde geldt voor de fotografie van concerten en theateroptredens. Fotografie van een theaterproductie is superleuk én uitdagend. Gedurende zo’n 2,5 uur gebeurt er veel op het toneel. Van decorwisselingen en verschillende acts, tot veranderingen in licht… Ik sta continu op scherp om de juiste momenten en emoties te vangen en pakkende scènefoto’s te maken. Alles wat op het podium gebeurd wordt vakkundig en zonder flitslicht in beeld gebracht. De jarenlange ervaring die ik heb staan garant voor een perfecte weergave van de show. Wil je een offerte ontvangen? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel me op 06 55161495.

 

Fotowerk aan de muur

Er is al heel wat aan bod gekomen en er is nog meer! In eigen huis vervaardigen wij grote museumkwaliteit art works. De foto's die eerst nog digitaal waren worden omgezet in hun fysieke equivalent. Het kan je bedrijfsmuren verfraaien. Weg met de saaie witte kantoormuren. Creëer een inspirerende werkomgeving.

  • Foto achter acrylglas als mooi art work
  • In groot formaat tot meer dan een meter
  • Foto op fine art papier in een mooie omlijsting
  • Foto's afgeleverd in een presentatie-album
  • Grote prints voor op beursstand