Portret

Portret

studio

Portret

Portret

locatie

Editorial

Editorial

Trouwen

Trouwen

It takes two

It takes two

Portret

Portret

familie

Reizen

Reizen

Lifestyle & mode

Lifestyle & mode

Storytelling

Storytelling

 

Fotografie voor het bedrijf:

Zet jezelf op een authentieke manier neer om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Je weet dat je jezelf online beter zichtbaar moet maken....maar waar te beginnen. Je realiseert je dat de aankoopbeslissingen van mensen tegenwoordig sterk gebaseerd zijn op wat ze op internet zien. Dus zichtbaar zijn en jezelf laten zien, is cruciaal voor de toekomstige opbouw van je bedrijf. Mijn foto's laten je zien wie je bent; en wie jij laat zien aan de wereld dat je bent. 

Je bent vast nieuwsgierig geworden hoe en waarmee ik je kan helpen met het zichtbaar maken van je onderneming. Lees meer over mijn werkwijze.  

 

Editorial fotografie:

Jouw werk is het creëren van content. Op jouw vakgebied ben je expert en weet je steeds nieuwe en aansprekende thema's te belichten. Je weet de lezers te boeien met verhalen, informatie, diepgaande interviews en actuele thema's. Woord en beeld versterken elkaar. Jouw expertise is het geschreven woord, de mijne is het vertellende beeld. Het beeld versterkt jouw tekst, jouw tekst onderschrijft het beeld. Kijk in het beeldenraster bij editorial, maar ook bij travel, lifestyle & fashion om te zien wat ik je te bieden heb.

Jouw verhaal in beeld gevangen. Beeld dat spreekt. Je leest erover op de pagina werkwijze

 

Fotografie voor privé:

Hou je herinneringen levend. Je hebt in het leven belangrijke gebeurtenissen, life events, die in het moment voorbij gaan maar in je geheugen gedrukt blijven staan. Je huwelijk, de geboorte van je kind, het samenzijn als gezin. Denk aan het potentieel dat foto's hebben om het echte leven, eerlijke momenten en natuurlijke portretten vast te leggen. Door middel van mijn foto’s kun je je band, de dynamiek, je toewijding vastleggen. Wie je als partners, familie en als gezin bent.

Het is leuk om met plezier te kijken naar de foto's van deze speciale momenten in je leven. Je wilt dat je connectie mooi en puur in beeld komt. Meer over mijn aanpak lees je bij werkwijze