Jouw werk is het creëren van boeiende content. Op je vakgebied ben je expert en weet je steeds nieuwe en aansprekende onderwerpen te belichten. Je weet de lezers te interesseren met aantrekkelijke verhalen, diepgaande interviews en actuele thema's. Je bent er heel bewust van dat woord en beeld elkaar versterken. Jouw expertise is het verbeeldende woord, de mijne is het vertellende beeld. Het beeld versterkt jouw tekst: Jouw verhaal in uniek beeld gevangen. Beeld dat spreekt.

 

Jouw passie

Je geeft mooie (online)magazines en boeken uit en wilt je edities onderscheiden met aansprekende beelden. Je bent actief op het gebied van life style, mode, interieur, (zakelijke) dienstverlening of maatschappelijk werk. Wat je nodig hebt, zijn beelden die bij jouw lezersgroep binnenkomen. In de vluchtige maatschappij van tegenwoordig is de aandacht die je krijgt in een fractie van een seconde weer weg. Je wilt je lezers prikkelen om door te lezen. Je wilt hun aandacht vasthouden! Tekst en beeld gaan hierbij hand in hand. Ik help je graag met de juiste foto's die jouw verhaal vertellen. Want verhalen verbinden en inspirerende foto's bij jouw verhaal maken het nog sterker.

 

Beeldbibliotheek

Laat de foto's een substantieel deel van jouw werk doen! Je lezers raken, prikkelen, inspireren, informeren en transformeren. Ik doe graag met je mee. Wij kunnen gaan werken per onderwerp of artikel dat je schrijft. Maar....een beeldbibliotheek of beeldbank aanleggen zou jou ook enorm veel vrijheid geven. Als je elke maand kan putten aan een verse lading prachtige  afbeeldingen, hoe fijn is dat! Hoe we dit vorm geven, vertel ik je graag in een persoonlijk gesprek. Om je een idee te geven: Al vanaf 97,- per maand is mijn beeldbankfotografie in te zetten, waarbij je het hele jaar door gevoed wordt met nieuwe sprankelende opnames. Jij weet zeker dat je nooit misgrijpt met voortreffelijk beeldmateriaal. Stuur me gerust een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat ik je meer kan vertellen. Bellen of appen kan op 06 55161495.

 

Mijn missie

'Ik hou van het kijken naar mooie 'dingen': een landschap, een persoon, een stilleven, een situatie. Aan jou wil ik met mijn beelden laten zien hoe mooi de wereld is. En onze leefomgeving mooier maken met de kunst van de fotografie. Mijn onderwerp benader ik met een onbevangen nieuwsgierige blik. In de foto's die ik maak, zie je 'echtheid' en puurheid. Je herkent mijn beelden aan de dromerige sfeer met een realistisch randje. Aan de zachte kleuren met een krachtige uitstraling. Het gaat steeds om de balans.'

 

Editorial fotografie op het gebied van

  • Modefotografie
  • Interieurfotografie
  • Foodfotografie
  • Stills
  • Reis- en bestemmingsfotografie
  • Portretfotografie 
  • Life style fotografie
  • Documentaire fotografie