Het zegt waar mijn foto's voor staan. Als je van plan bent om te gaan trouwen en aan het oriënteren bent voor een fotograaf dan is het eerste contact vaak via de e-mail of telefoon. Graag hoor ik dan meteen al wat meer over jullie dag, wie jullie zijn, waar jullie wonen en wat jullie verwachten van een fotograaf. Zo kan ik jullie een reportage bieden die past. De reportage passend bij de bruiloft, de begroting, bij wie jullie zijn. Ik heb geen prijslijst op mijn website staan om die reden. Het is maatwerk en we kunnen een reportage samenstellen vanaf 400,-. 

Na het eerste contact nodig ik jullie uit om de bruiloft te bespreken in een persoonlijk gesprek. We nemen ook jullie wensen door met betrekking tot de huwelijksreportage. Ook hebben we het over het trouwalbum. Dit is na de bruiloft het enige tastbare wat er voor altijd blijft. Een trouwboek gaat van generatie op generatie mee. En ik kan aan bevelen om hier in te investeren en het door een professional te laten maken.

Mijn aanpak tijdens de bruiloft? Op jullie trouwdag ben ik op subtiele en geruisloze manier aanwezig om de sfeer van de dag vast te leggen. Uiteraard geef ik waar nodig aanwijzingen en tips die de foto's ten goede komen. Mijn uitgangspunt is dat het jullie dag is, die op een voortreffelijke wijze moet worden vastgelegd. Dat ik de leuke spontane momenten kan vangen, de mooie details, de warme emoties enz.. Ik zie dat dit soort journalistieke reportages als sinds jaren heel populair zijn. En ik vind het heerlijk om dit soort reportages te maken! Ik fotografeer in heel Nederland en zelfs daarbuiten. Wil je meer weten over de kosten en mogelijkheden, bel of mail me dan gerust even.

Een greep uit de mogelijkheden:

  • Keuze uit divesre soorten albums, meer info zie je bij Albums
  • Mini-albums voor de ouders/getuigen
  • Pre-wedding shoot
  • Bedankkaarten met foto
  • Foto op canvas, Dibond, steigerdelen
  • Online nabestelservice