FAMILIEFOTODAG


Hoe vaak heb je niet gehoord: "Kinderen worden te snel groot, dus geniet ervan als ze jong zijn?" Het is waar. Voor je het weet staan ze er alleen voor. Maar je zult altijd deze familieportretten hebben om terug te kijken en deze speciale tijd in je leven te herinneren. Familiefotografie brengt de vreugde van de kindertijd en het samenzijn met het gezin in beeld waar je nog tientallen jaren op terug kunt kijken.

Het is zo gemakkelijk met de verantwoordelijkheden als ouder om afgeleid te worden met de kost te verdienen, een hoop huishoudelijke taken en het bijhouden van gezinsverantwoordelijkheden. Daarom is familiefotografie zo essentieel. Jij, je kinderen en ooit zelfs je kleinkinderen zullen genieten van de foto's die uit je fotosessie komen. Foto's helpen je familie verbonden te houden met hun roots. Tijdens de wisselende seizoenen van je leven brengen foto's goede herinneringen aan vervlogen tijden naar boven. Dat is mijn doel als familiefotograaf.
 
Om deze reden heb ik op 29 mei een speciale dag georganiseerd voor familie fotoshoots. Een hele dag lang gaan we fotoshoots doen op de schitterende locatie van de Soesterduinen. Met het mooie heldere licht van het voorjaar gaan we de mooiste foto's maken.

Familiefotodag 2022 is op 29 mei

De dag waarop jij met je familie straalt! Tijdens de fotoshoot maken we gedurende een half uur een hele gave serie.  De investering is nu slechts 87 euro. Kom je ook? Noteer 29 mei alvast in je agenda.

 Ale informatie op een rij:

  • Waar: Fotografie in de Soesterduinen.
  • Wat: 30  minuten durende fotoshoot. Je ontvangt twee foto's naar keuze in high resolution en een kopie in webformaat om online te kunnen delen.
  • Hoe: Op de foto zoals jullie zijn. Niet te geposeerd, met veel lol en waar kids ook gewoon kunnen genieten.
  • Wie: Deze shoot is geschikt tot 5 personen. Wil je met meer personen komen? Dat kan voor een kleine meerprijs van 10 euro per persoon. 
  • Waneer: Op 29 mei 2022.
  • Investering: Is nu 87 euro inclusief BTW. 

 

Vooraf

Het is heel eenvoudig: stuur me een e-mail of een appje met het gewenste tijdstip. Ik doe mijn uiterste best om je op de gewenste tijd in te plannen. Je ontvangt een bevestiging met de locatie van de shoot en de parkeerplaats. Ook ontvang je de gratis gids voor familiefotoshoots met kledingtips.

De shoot 

We starten de shoot met het gehele gezelschap in het prachtige decor van de Soesterduinen. We maken een gave serie foto's waarbij jullie door mij begeleid worden zodat jullie mooi op de foto komen. De fotografie gaat op een ongedwongen en spontane manier waardoor het ook voor kinderen leuk is om te doen.

Daarna

Een week na de shoot krijg je in een online galerie een pre view waaruit je de twee favoriete foto's kiest die bij de shoot zijn inbegrepen. De gekozen foto's ontvang je vervolgens in hoge en lage resolutie en zonder watermerk.  

Uitbreiding

Als je meerdere foto's heel tof vindt, kun je meer foto's afnemen. Je ontvangt de extra foto's, bewerkt en wel, voor 10 euro per stuk. Voor 90 euro ontvang je 10 extra foto's. Voor de investering van 180 euro krijg je de hele serie van ca. 30 foto's.

 

Wil je een tijdstip inplannen? Stuur me een e-mail om een tijd te reserveren naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of stuur een berichtje naar 06 55161495. Tot ziens!