BUSINESS FOTOSHOOT


Wat een foto voor je doet....Een eerste indruk maak je maar één keer. Dat doe je dus het liefst meteen heel goed. De mensen waar je mee werkt kiezen niet je product of dienst maar kiezen voor jou als persoon. Jij bent anders dan je collega's en dat laat je zien. Ik houd van sterke portretten die je persoonlijkheid onderstrepen. Spontaniteit en eigenheid zijn de key! Beelden die de uniekheid van jou laten zien. Jouw eerste indruk zal een onvergetelijke worden.
 
En ik weet het, er is altijd wat op jezelf aan te merken. Maar daar help ik je tijdens de shoot overheen. Door poses voor te doen en je te begeleiden tijdens het fotograferen zul je er echt plezier in krijgen en verteld staan van jezelf. Je zelfvertrouwen krijgt een boost. Be proud, show it off.
 
Op vrijdag 7 APRIL is het de dag van de zakelijke portretten. Alle informatie op een rij:
  • Waar: Fotografie bij mij in de studio in Utrecht
  • Wat: 20 minuten durende fotoshoot. Je ontvangt een foto naar keuze in high resolution en een kopie in webformaat.
  • Hoe: Je kan kiezen tussen een lichte of een donkere achtergrond
  • Wie: Deze shoot is geschikt voor 1 persoon
  • Waneer: Op 7 april 2023
  • Investering: Is nu 67 euro inclusief BTW 

 

 

      

Vooraf

Het is heel eenvoudig: stuur me een e-mail of een appje met het gewenste tijdstip. Ik doe mijn uiterste best om je op de gewenste tijd in te plannen. Je ontvangt een bevestiging met de locatie van de shoot. Ook ontvang je de gratis poging guide met kleding en poseertips.

De shoot

We maken een serie foto's waarbij je door mij begeleid wordt zodat je zeker weet dat je mooi op de foto komt. We maken foto's van jou in borstbeeld, ten voeten uit, lachend, glimlachend, oprecht en zakelijk. De foto kan in kleur of zwartwit geleverd worden.

Daarna

Een week na de shoot krijg je in een online galerie een pre view waaruit je de gewenste foto kiest. De gekozen foto ontvang je vervolgens in hoge en lage resolutie en zonder watermerk. 

Uitbreiding

Als je meerdere foto's heel tof vindt, kun je meer foto's afnemen. Laat me weten welke afbeeldingen je wenst. Je ontvangt de extra foto's, bewerkt en wel, voor 15 euro per stuk. 

 

Wil je een tijdstip inplannen? Stuur me een e-mail om een tijd te reserveren naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of stuur een berichtje naar 06 55161495. Tot ziens!