Ontdek de kracht van persoonlijke portretten


Welkom bij de Dag van Zakelijke Portretten! Stel je voor: de mogelijkheid om een blijvende indruk te maken, een indruk die maar één keer gemaakt kan worden. Die cruciale eerste indruk die allesbepalend is. Want uiteindelijk draait het niet alleen om je product of dienst; het gaat om jou als persoon. In een wereld vol keuzes ben jij uniek. En dat wil ik laten zien. Samen creëren we een krachtige portret die jouw persoonlijkheid laat zien. Ik zoek naar die vonk van eigenheid en spontaniteit die jou onderscheidt van de rest. 

Ik begrijp dat zelfkritiek soms de kop opsteekt, maar maak je geen zorgen. Tijdens de fotosessie neem ik je mee op een reis van zelfontdekking. Met aanwijzingen voor poses en begeleiding tijdens het fotograferen, zul je merken dat het leuk is om voor de camera te staan. En terwijl de foto's ontstaan, groeit ook jouw zelfvertrouwen.

Het is tijd om trots te zijn, om te laten zien wie je bent. En er is geen beter moment dan op de Dag van Zakelijke Portretten, op 20 september 2024. Samen gaan we aan de slag om jouw professionele uitstraling vast te leggen, met aandacht voor detail, styling en perfecte belichting. Het resultaat is een investering in jezelf die lang meegaat.

Schrijf je nu in voor de sessie op 20 september. Voor slechts 67 euro kun jij een geweldig zakelijk portret laten maken in mijn studio in Rotterdam. Jouw verhaal verdient gehoord te worden en ik sta klaar om het te helpen vertellen.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Datum & Informatie:

Ontdek jouw perfecte portret: Exclusieve 20-Minuten Fotoshoot op 20 september 2024! 

Ben jij klaar om in de spotlight te staan? Deze unieke shoot, speciaal ontworpen voor individuen, biedt jou de kans om te stralen. Wat houdt het in?

Individuele aandacht: Alles draait om jou. Onze 20 minuten durende fotoshoot focust volledig op het vangen van jouw unieke uitstraling.

Beelden van topkwaliteit: Kies jouw favoriete foto en ontvang deze in hoogwaardige resolutie. Perfect voor professioneel gebruik. Daarnaast krijg je een webformaat kopie voor online-gebruik.

Eenvoudig te bereiken: Bezoek onze toegankelijke fotostudio aan de rand van Rotterdam, vlakbij A12, A13, A20 en de luchthaven. Gratis parkeren beschikbaar. Jouw perfecte podium!

Datum om te noteren: Reserveer 20 september 2024 in jouw agenda. Het is jouw moment om te stralen.

Licht of donker: Kies de perfecte achtergrond die jouw uitstraling het beste weerspiegelt. Ga je voor licht en levendig of donker mysterieus en diepgaand?

Alles-inclusief prijs: Voor slechts 67 euro (inclusief BTW) krijg je de volledige ervaring en jouw favoriete foto. Geen verborgen kosten, enkel pure waarde.

Meer opties: Wil je meer foto's om te benutten? Voor slechts 15 euro per extra foto breid je jouw collectie uit.

 

Mis deze kans niet om jouw stralende persoonlijkheid vast te leggen. Reserveer nu jouw plek en maak van 20 september 2024 een dag om nooit te vergeten. Jouw portret, jouw moment!

 

 

      

 

"Seamless process"

Stapsgewijze aanpak: Stuur je voorkeurstijd per mail of app. Ik plan je in. Bevestiging, adres, reistips en posing guide volgen. Na de shoot kies je jouw favorieten uit een preview in de online galerij. Gekozen foto's krijg je zonder watermerk, in hoge en lage resolutie.

 

"Picture perfect"

Een deskundige foto straalt vakmanschap en professionaliteit uit. Laat zien dat je toegewijd bent, investeert in jezelf en jezelf optimaal presenteert. Een mooie foto creëert een sterke eerste indruk. Met mijn begeleiding tijdens de sessie, sta je altijd prachtig op de foto – fotogeniek of niet!

 

"Capture the now"

Soms stellen we het op de foto gaan uit, wachtend op het juiste moment. Maar waarom niet nu? Begrijpelijk, maar het is tijd om actie te ondernemen! Daarom organiseer ik fotoshootdagen: om het eenvoudiger te maken, je een duwtje te geven, zodat je zegt: nu is het moment, ik ga ervoor!

 

"Personalize your look"

Jij kiest de stijl: licht of donker, elk met eigen uitstraling. Donker is chic en ingetogen, licht fris en dynamisch. Je kleding voegt kleur toe. Kies neutraal of opvallend, ik adviseer graag.

 

"Capture your essence"

Bij onze shoot begeleid ik je voor prachtige foto's. Borstbeeld, volledig, lachend, serieus: alles komt aan bod. Kleur en zwart-wit opties beschikbaar. Na een week ontvang je een online preview, kies jouw favoriet. Gekozen foto in hoge en lage resolutie, zonder watermerk.

 

Jouw favoriete foto's uitbreiden

Heb je meerdere geweldige foto's op het oog? Maak je keuze en laat het me weten. Voor slechts 15 euro per foto ontvang je deze bewerkt en klaar om te schitteren.

 

Wil je een tijdstip inplannen? Stuur me een e-mail om een tijd te reserveren naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of stuur een berichtje naar 06 55161495. Tot ziens!