Hoe leuk zou het zijn om een mooie foto te hebben van je gezin, je huisdier, of samen met je broer(s) en/of zus(sen)? Of gewoon jij met je lief? Een foto waar iedereen prachtig op staat. Een foto die je over twintig jaar nog hebt en met mooie herinneringen naar terug kijkt. Vind je het waardevol om dit te hebben? Dan heb ik leuk nieuws. Op zaterdag 31 oktober is het familiefotodag! 

Een hele dag lang gaan we fotoshoots doen op de schitterende locatie van de Soesterduinen. Met het mooie zachte en warme licht van de herfst gaan we de mooiste foto's maken. Kom je ook? Noteer 31 oktober alvast in je agenda.

Tijdens de fotoshoot maken we gedurende een half uur een hele gave serie. Na een week ontvang een pre view van de shoot waaruit je een keuze kan maken van de mooiste 7 foto's. Deze krijg je vervolgens zonder logo, digitaal, in lage resolutie van 1000 pixels breed.

De investering is nu slechts 57,-!

De details:

-Fotografie gedurende een half uur

-Op de prachtige locatie van de Soesterduinen

-Een selectie van 7 foto's in resolutie van 1000 pixels breed

-Hoge resolutie bestanden zijn extra bij te bestellen voor € 8,- per stuk

-Deze actie is geldig op 31 oktober 2020

-De shoot is uit te breiden met gave afdrukken op Dibond en acrylglas, die nu ook extra voordelig geprijsd zijn.

 

Interesse?

App of mail me nu om te reserveren!

Telefoon: 06-55161495 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.