Mechteld van Kessel heeft sinds 2007 haar naaiatelier ZigZag waar zij naailes geeft. Zij geeft les aan volwassenen en kinderen in Amsterdam. Met deze fotoreportage, die ik heb gemaakt tijdens een naailes voor kinderen, laat ik zien hoe je foto's van je bedrijfsactiviteiten kunt inzetten voor de profilering van je bedrijf. Maak jezelf op professionele wijze zichtbaar op internet, social media en met online communicatie. Deze fotografie is heel geschikt voor zelfstandig ondernemers met een eigen praktijk of met werk op het gebied van zakelijke dienstverlening, handel, coaching, ambachtelijke producten en andere creatieve ondernemingen. De actie voor de ondernemersfotoshoot* is een groot succes en daarom verlengd tot 1 november. Voor slechts 167,- exclusief BTW wordt jouw bedrijf in beeld gebracht.

Wat zit er in deze fotoshoot inbegrepen?

-Fotografie op jouw locatie gedurende een à anderhalf uur

-Sfeerfoto's van je bedrijf, een mooi portret, foto's van de werklocatie

-Een selectie van 7 foto's in webresolutie

-Reiskosten binnen een straal van 30 km vanaf Soest, daarbuiten 0,50 per km

-Hoge resolutie bestanden zijn extra bij te bestellen voor € 6,62 exclusief BTW per stuk

-Deze actie loopt tot 1 november 2020

  *De ondernemersshoot is voor het midden- en kleinbedrijf en zelfstandig ondernemers die de foto's willen gebruiken voor promotionele doeleinden van hun bedrijf.

Interesse?

App of mail me nu om te reserveren!

Telefoon: 06-55161495 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.