ACTIVEER JE MERKKRACHT

Personal Branding Fotografie is een combinatie van portretten en lifestyle foto’s die speciaal voor jou en jouw personal brand gemaakt zijn. Met de foto’s kun je een waardevolle connectie aangaan met je ideale klant. Ze zijn volledig op maat gemaakt voor jou, laten je karakter zien, je ideale omgeving en hoe het is om met jou te werken. Personal Branding Fotografie richt zich op je individuele verhalen en helpt je om je te verbinden en betrokkenheid te creëren bij je klant.

Werkelijk zichtbaar zijn in wat je doet: Foto’s zijn dé manier om consistent met je bedrijf online zichtbaar te zijn. En deze maak ik graag met aandacht voor jou en jouw bedrijf. Voor het bedrijf van Simone, Comedi coaching, heb ik een serie foto's gemaakt die gebruikt worden voor de profilering van haar bedrijf op internet, social media en online communicatie. Simone is kindercoach, paardencoach en intuïtiecoach. Zij coacht kinderen en volwassenen met behulp van de paarden en haar eigen paard Pordur. Ze heeft haar praktijk in de prachtige boerderij bij Heelcentrum voor mens en dier in Doorn. Deze fotografie is heel geschikt voor zelfstandig ondernemers met een eigen praktijk of met werk op het gebied van zakelijke dienstverlening, handel, coaching, ambachtelijke producten en creatieve ondernemers. 

 

Je kunt de Personal Branding Guide aanvragen met poseertips, wat te dragen en meer: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.