Ouderschap tijdens het Corona-tijdperk. Zelf popcorn bakken, spelletjes, een picknick in het weiland van de boer en de natuur extra waarderen. Een halfuur stilstaan bij een paard of kijken naar wat lieve gekke kippetjes, met die trotse haan ertussen :-)   

We GENIETEN van de kleine dingen, samen dingen doen, en weer teruggaan naar het hier en nu. Het Corona-tijdperk leert ons geduldiger te zijn, vooruit te kijken, genoegen te nemen met minder, voorzichtiger te zijn, op de kleintjes te letten en twee keer te denken voor je actie onderneemt. Maar ook multitasken is nu meer dan ooit een vaardigheid die je traint. Terwijl de stoofschotel op het vuur staat, hoor ik mezelf zeggen tegen mijn zoon: 'Maak jij deze sommen en dan ga ik intussen even een verhaal op mijn blog zetten.' Op straat zie je mensen inventief worden en oplossingen vinden om toch opa en oma even gedag te kunnen zeggen. We worden creatiever!

Zie jij nu ook meer van onze natuur?! En alle geuren en kleuren die daar zijn? We maken er het beste van en houden geduld en vertrouwen. 

PS: De kinderen krijgen steeds meer interesse in de fotografie en hebben enkele van de onderstaande foto's gemaakt.