Voor het bedrijf van Simone, Comedi coaching, heb ik een serie foto's gemaakt die gebruikt worden voor de profilering van haar bedrijf op internet, social media en online communicatie. Simone is kindercoach, paardencoach en intuïtiecoach. Zij coacht kinderen en volwassenen met behulp van de paarden en haar eigen paard Pordur. Ze heeft haar praktijk in de prachtige boerderij bij Heelcentrum voor mens en dier in Doorn. Hieronder zie je foto's die redactioneel ingezet worden en het geschreven woord versterken. Op deze manier wordt bij je doelgroep de interesse gewekt voor je bedrijf. Deze fotografie is heel geschikt voor zelfstandig ondernemers met een eigen praktijk of met werk op het gebied van zakelijke dienstverlening, handel, coaching, ambachtelijke producten en andere creatieve ondernemingen. 

Een ondernemersfotoshoot* boek je nu extra voordelig. Voor slechts 167,- exclusief BTW wordt jouw bedrijf in beeld gebracht.

Wat zit er in deze fotoshoot inbegrepen?

-Fotografie op jouw locatie gedurende een à anderhalf uur

-Sfeerfoto's van je bedrijf, een mooi portret, foto's van de werklocatie

-Een selectie van 7 foto's in webresolutie

-Reiskosten binnen een straal van 30 km vanaf Soest, daarbuiten 0,50 per km

-Hoge resolutie bestanden zijn extra bij te bestellen voor € 6,62 exclusief BTW per stuk

-Deze actie loopt tot 1 september 2020

  *De ondernemersshoot is voor het midden- en kleinbedrijf en zelfstandig ondernemers die de foto's willen gebruiken voor promotionele doeleinden van hun bedrijf.

Interesse?

App of mail me nu om te reserveren!

Telefoon: 06-55161495 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.